Έτσι θα φοράς σωστά βραχιόλια και δαχτυλίδια

Τα κοσμήματα σε μία εμφάνιση είτε casual είτε αθλητική είτε πιο επίσημη ,μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο στυλ σου. Ωστόσο ξέρεις πότε να επιλέξεις να φορέσεις και τι;

Πως να φορέσεις τα δαχτυλίδια

Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι σίγουρα μπορείς να το φορέσεις σε μία βραδινή σου έξοδο σε συνδυασμό με το κοκτέιλ φόρεμα σου ,όμως μπορείς να κάνεις την ίδια εξίσου επιλογή και με ένα πρωινό look που βασίζεται σε απλά και λιτά κομμάτια και basic αποχρώσεις.

δαχτυλίδι-μεταλλικό-adjustable-braided-bestwishes.gr

Δαχτυλίδι Μεταλλικό Adjustable Braided

Εάν έχεις στη διάθεση σου δύο ή τρία δαχτυλίδια που ταιριάζουν μαζί τότε επέλεξε τη μέθοδο του layering στα δάχτυλά σου.

δαχτυλίδι-μεταλλικό-ασημί-starfall-4060-bestwishes.gr

Δαχτυλίδι Μεταλλικό Ασημί Starfall

Μην επιλέξεις να βάλεις όμως στο ίδιο δάχτυλο δύο η περισσότερα κομμάτια με μεγάλες πέτρες. Συνήθως πιο ομοιόμορφο είναι να φοράμε ένα δαχτυλίδι σε κάθε χέρι. Αυτό καθιστά ένα πιο σικ και επίσημο αποτέλεσμα , χωρίς όμως να μας περιορίζει όταν θέλουμε να φορέσουμε  δύο κομμάτια για μία πιο πληθωρική ή boho εμφάνιση .Να θυμάστε όμως ποτέ περισσότερα

Πώς να φορέσεις τα βραχιόλια

Αν θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα τα φαρδιά βραχιόλια είναι μια καταπληκτική επιλογή.

Βραχιόλι Με Στρας & Διαμαντάκια Plexus

Βραχιόλι Με Στρας και Διαμαντάκια Plexus

Φρόντισε σε κάθε περίπτωση να αφήνεις ακάλυπτους του πήχεις του χεριού σου ,η εάν επιλέξεις κάτι που θα τους καλύπτει να είναι εφαρμοστό σε εκείνο το σημείο και μονόχρωμο. Μη φοράς ποτέ παραπάνω από ένα φαρδύ βραχιόλι.

Αντίθετα οι αλυσίδες, τα λεπτά βραχιόλια και οι βέργες ταιριάζουν πιο όμορφα όταν φοριούνται πολλά μαζί.

βραχιόλι-diamond-zircon-leaf-4205-bestwishes.gr

Βραχιόλι Diamond Zircon Leaf

Στη περίπτωση αυτή περιορίσου μόνο στο ένα χέρι και μην επιλέξεις παραπάνω από έξι τεμάχια, έτσι ώστε να μην υπερφοτωθεί. Ακόμη βεβαιώσου πως τα χρώματα και το στυλ μεταξύ τους είναι όμοια Όταν κάνεις layering έχε στο μυαλό σου πως οι αλυσίδες με χρυσό χρώμα και τα βραχιόλια ταιριάζουν με οποιοδήποτε άλλο μέταλλο ακόμη και ασήμι η πλατίνα.

Οι πέρλες ταιριάζουν με κοσμήματα από χάντρες ή φίλντισι

γυναικείο-ρολόι-βραχιόλι-bronze-4328-bestwishes.gr

Γυναικείο Ρολόι Βραχιόλι Bronze

Κοσμήματα με χρυσό χρώμα δε πρέπει ποτέ να συνδυάζονται με άλλα πλαστικά κομμάτια

Τι βραχιόλια σου ταιριάζουν;

Αν έχεις μεγάλους καρπούς και φαρδιές παλάμες, είναι προτιμότερο να επιλέξεις λεπτοκαμωμένα βραχιόλια για να μην δείχνουν τα άκρα σου ακόμα πιο ογκώδες. Από την άλλη, αν έχεις σωματότυπο «αχλάδι», απέφυγε τα πολύ μεγάλα βραχιόλια καθώς τα χέρια σου όταν στέκεσαι όρθια ,φτάνουν στο ύψος των γοφών και αυτό θα τα κάνει να τους δείχνουν ακόμα πιο γεμάτους.

Τι κολιέ να φορέσω;
4+1 κοσμήματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα!
Close Καλάθι
Close Αγαπημένα
Close Recently Viewed
Close
Close
Κατηγορίες