Ποια δαχτυλίδια σας ταιριάζουν;

Η σωστή επιλογή του δαχτυλιδιού σας, μοιάζει με την επιλογή του κατάλληλου μαγιό για να αναδείξετε τη σιλουέτα σας. Τα δάχτυλα κάθε γυναίκας είναι μοναδικά ως προς το σχήμα και το μέγεθος. Όταν δοκιμάζετε ένα δαχτυλίδι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν σας ταιριάζει τόσο καλά όσο νομίζατε.

Αν δεν είστε σίγουροι ποιο θα ταιριάζει στο δάχτυλό σας, μια μικρή συμβουλή μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε οι επιλογές σας να περιοριστούν και να μη χρειαστεί να ξοδέψετε ώρες για να το δοκιμάσετε. Αλλά μην ανησυχείτε, πάντα υπάρχει το σωστό σχήμα δαχτυλιδιού και το ανάλογο στυλ που ταιριάζει στο κάθε τύπο του δαχτύλου σας. Θα αναδείξουν τα ωραία χαρακτηριστικά και θα  καλύψουν τυχόν προβληματικές περιοχές.

δαχτυλίδι-μεταλλικό-adjustable-braided-bestwishes.gr

    Δαχτυλίδι Μεταλλικό Adjustable Braided

Όταν επιλέγετε ένα δαχτυλίδι, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη σας το μήκος και το πλάτος των δαχτύλων σας και το μέγεθος των χεριών σας σε σχέση με διάφορα άλλα σημεία. Το μέγεθος και το σχήμα της κεντρικής πέτρας ,το πλάτος και το στυλ του ίδιου του δαχτυλιδιού.

Λάβετε επίσης υπόψη το τυπικό μήκος και το σχήμα των νυχιών σας. Ποιο είναι το σχήμα των νυχιών σας; Τα μακριά νύχια μεγαλώνουν το μήκος της εμφάνισης των δαχτύλων σας, οπότε αυτό αποτελεί ακόμη ένα μέρος της εξίσωσης. Φυσικά, το σχήμα τους και των χεριών σας είναι μόνο ένα μικρό μέρος των παραγόντων που χρειάζονται για την επιλογή του τέλειου δαχτυλιδιού. Το στυλ σας είναι επίσης σημαντικό.

Ωστόσο, αν έχετε μία ορισμένη πέτρα ή σχήμα στο μυαλό σας, μπορείτε να προσαρμόσετε άλλες συμβουλές και να το ρυθμίσετε για τον εαυτό σας σύμφωνα με την καρδιά σας. Σας ενθαρρύνουμε ακόμη να τολμήσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τύποι δαχτύλων

Μακριά δάχτυλα

Τα περισσότερα δαχτυλίδια ταιριάζουν συνήθως στα μακριά και λεπτά δάχτυλα, ωστόσο υπάρχουν επιλογές που μπορείτε να εμπνευστείτε.

  • Οι πέτρες με στρόγγυλη και τετράγωνη κοπή είναι ιδιαίτερα κολακευτικές.
  • Οι σκελετοί με πιο μεγάλο φάρδος και οι πέτρες μεγαλύτερου μεγέθους τείνουν να συμπληρώνουν το υπόλοιποι μήκος.
  • Τα μακριά δάχτυλα είναι ικανά να υποστηρίζουν τα πιο έντονα στυλ ,βέβαια μόνο εάν αυτό σας ταιριάζει.

Λεπτά δάχτυλα

Στην επιλογή δαχτυλιδιών για λεπτά δάχτυλα το κύριο ζήτημα είναι να μην τα υπερφορτώσουμε.

  • Οι πέτρες που είναι μικρότερες δημιουργούν τη ψευδαίσθηση πως τα δάχτυλα είναι φαρδύτερα.
  • Οι φαρδιοί σκελετοί επεκτείνουν την εμφάνιση του δακτύλου σας.

Κοντά δάχτυλα

Αν έχετε κοντύτερα δάχτυλα θα πρέπει το σχέδιο που θα επιλέξετε να βοηθά στην επιμήκυνση των δακτύλων σας ασχέτως από το πλάτος.

  • Οι πέτρες σε κοπή pear  ή οβάλ έχουν τη τάση να παρουσιάζουν τα δάχτυλα μακρύτερα
  • Οι πέτρες σε ορθογώνιο σχήμα είναι εφικτό να επιμηκύνουν τα δάχτυλα που είναι η φαίνονται κοντά, με τη προϋπόθεση να μην είναι αρκετά ογκώδης με αποτέλεσμα να τα καλύπτουν.
  • Οι σκελετοί με πιο λεπτό φάρδος δημιουργούν μία ψευδαίσθηση του μήκους.

Φαρδιά δάχτυλα

Το κόλπο για δαχτυλίδια που θα φορεθούν από φαρδιά δάχτυλα, είναι η επιλογή ενός στυλ που δεν επιτρέπει στο δέρμα να είναι εμφανή από τα πλάγια ,διότι αυτό θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Από την άλλη ο όγκος των δακτύλων προσφέρει την ικανότητα διάφορων πειραματισμών λόγω του πολύ χώρου.

  • Επιλέξτε μεγάλες οβάλ ή ορθογώνιες πέτρες. Οι μικρές πέτρες αλλά και πιο στενές θα κάνουν τα δάχτυλα σας ναι δείχνουν πιο φαρδιά.
  • Τα δαχτυλίδια με πολλές πέτρες και οι μεγάλοι σκελετοί με μεγάλες πέτρες κολακεύουν τα πιο φαρδιά δάχτυλα.
  • Μείνετε μακριά από λεπτούς σκελετούς.
  • Τα ασύμμετρα σχέδια και τα σχέδια με γωνίες μικραίνουν το πλάτος που έχουν τα δάκτυλα.

Φαρδιές αρθρώσεις δάκτυλων

Σε πολλούς ανθρώπους οι αρθρώσεις τους στα δάχτυλα είναι φαρδύτερες ,άσχετα εάν το υπόλοιπο μέρος είναι λεπτό.

Εάν ανήκετε στη συγκεκριμένη κατηγορία επιλέξτε σκελετούς με μεγαλύτερο φάρδος και μεγάλες πέτρες που , με αποτέλεσμα η προσοχή να είναι στο δαχτυλίδι και όχι στις αρθρώσεις που υπάρχουν στη μέση των δακτύλων.

Μέγεθος χεριού

Μικρά χέρια

Αν τα χέρια σας είναι μικρότερα καλύτερο είναι να διατηρηθεί το συνολικό μέγεθος και από το δαχτυλίδι. Οι μικρές πέτρες κολακεύουν. Ιδιαίτερα οι πέτρες με κοπή στρόγγυλη, princess, οβάλ ή σχήματος καρδιάς

Μεγάλα χέρια

Αν τα χέρια σας είναι μεγαλύτερα τότε οι επιλογές σας είναι παρόμοιες με την κατηγορία των φαρδύτερων δακτύλων. Σημαίνει πως προτιμότερο θα ήταν να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγαλύτερες πέτρες και σκελετούς φαρδύτερους .Να θυμάστε ότι έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε με ογκώδη και έντονα σχέδια η σχήματα

Το σημαντικότερο είναι να πειραματιστείτε με διαφορετικά κοσμήματα δακτυλιδιών και να δείτε ποια στυλ, σχήματα και χρώματα δείχνουν καλύτερα. Στο τέλος να μη ξεχνάτε πως ο καλύτερος κριτής είστε εσείς ο ίδιος για την επιλογή του τέλειου.

Γυναικεία Κοσμήματα Γάμου: Λαμπερές Προτάσεις για την Ημέρα του Γάμου σου
Κομψές ιδέες κοσμημάτων για total black σύνολα.
Close Καλάθι
Close Αγαπημένα
Close Recently Viewed
Close
Close
Κατηγορίες