Πώς να συνδυάζεις σωστά τα κοσμήματα σου.

Όπως όλα τα αξεσουάρ που συμπληρώνουν το στυλ μας και το αναδεικνύουν, έτσι και τα κοσμήματα μπορούν να το κάνουν ,αρκεί να είναι σωστά συνδυασμένα. Γι’αυτό κι εμείς έχουμε δημιουργήσει τις παρακάτω συμβουλές για να είσαι πάντα στιλάτη μέχρι και το κούμπωμα από το σκουλαρίκι σου.

  • Επιλογή των σωστών κοσμημάτων

Ο τύπος των κοσμημάτων που θα διαλέξεις εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την περίσταση και την προσωπικότητά σου. Μη φοβηθείς να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου μέσα από διαφορετικά στυλ, όπως τα μίνιμαλ, κλασσικά ή θεατρικά κοσμήματα. Ωστόσο, βεβαιώσου ότι το κόσμημα που επιλέγεις ανταποκρίνεται στο στυλ σου και ταιριάζει στον βαθμό επισημότητας της κάθε περίστασης. Για παράδειγμα, σε έναν γάμο ή ένα επίσημο event μπορείς να επιλέξεις κοσμήματα με κρύσταλλα, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις το boho στυλ, που είναι ακατάλληλο σε τέτοιες περιστάσεις.

σκουλαρίκια-κρεμαστά-dazzling-blue-4281-bestwishes.gr

Σκουλαρίκια Κρεμαστά Dazzling Blue

Σε πιο ανεπίσημες περιστάσεις, όπως στις διακοπές ή στην καθημερινότητά σου, μπορείς να αποδείξεις την δημιουργικότητά σου συνδυάζοντας διαφορετικά κοσμήματα, όπως μια χρυσή χειροπέδα και ένα boho βραχιόλι. Ωστόσο, σε επίσημα events θα πρέπει να τηρείς τους κανόνες και να αποφεύγεις τα τολμηρά στυλ.

μεταλλικό-βραχιόλι-open-heart-4135-bestwishes-gr

Μεταλλικό Βραχιόλι Open Heart

  • Μην συνδυάζεις αντιθετικά στυλ κοσμημάτων

Δεν υποστηρίζουμε ότι δεν είναι εντυπωσιακό να συνδυάζεις χρυσούς και ασημί τόνους, αλλά αυτό που εννοούμε είναι ότι δεν πρέπει να συνδυάζεις διαφορετικού τύπου κοσμήματα, όπως για παράδειγμα ένα κολιέ με ζωηρά χρώματα και ένα ζευγάρι αρχαίας τέχνης σκουλαρίκια. Όταν θέλεις να συνδυάσεις διαφορετικά κοσμήματα και να φορέσεις σκουλαρίκια + κολιέ + βραχιόλι/δαχτυλίδι ή να δημιουργήσεις layering με κοσμήματα στο λαιμό ή στα χέρια, επιλέξτε κοσμήματα στο ίδιο στυλ και υλικό.

βραχιόλι-μεταλλικό-geometric-heart-4161-bestwishes.gr

Βραχιόλι Μεταλλικό Geometric Heart

Όταν τα στυλ των κοσμημάτων είναι ομοιόμορφα, τότε μπορείς εύκολα να συνδυάσεις χρυσά και ασημένια κοσμήματα.

  • Κράτησε μια ισορροπία

Όταν φοράς κοσμήματα, η ισορροπία είναι καίριας σημασίας και αποφεύγεις την υπερβολή. Δεν θες να φαίνεσαι υπερβολική ή κιτς. Να θυμάσαι πάντα ότι στα κοσμήματα, εκτός από τις περιπτώσεις των μίνιμαλ στοιχείων, όπως τα στοιχεία για το layering των δαχτυλιδιών ή το σωστό necklace layering, δεν ισχύει το κλισέ “όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα”. Η μόνη περίπτωση που μπορούμε να αποδεχτούμε την υπερβολή στα κοσμήματα είναι μια over the top εμφάνιση, όπου θέλεις όλα να φωνάζουν ή να τραβήξουν πολλή προσοχή στα κοσμήματά σου.

  • Κάνε σωστούς συνδυασμούς με το ντύσιμο σου

Ένα μακρύμανικο πουλόβερ δεν ταιριάζει πάντα με ένα χοντρό βραχιόλι, όπως και ένα μακρύ κολιέ δεν ταιριάζει με ένα τοπ με ψηλό γιακά ή με μικρό V. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι ποια ρούχα θα συνδυάσουν καλύτερα ένα κοσμήμα για να αναδειχθεί και να γίνει το statement κομμάτι του outfit σου.

Αντίστροφα, ορισμένα κοσμήματα μπορούν να αναδείξουν ένα statement ρούχο, όπως ένα εντυπωσιακό κολιέ μπορεί να αναδείξει ένα βραδινό φόρεμα με μια ιδιαίτερη λαιμόκοψη.

Μεταλλικό Κολιέ Με Πέτρα Blue Heart

Μεταλλικό Κολιέ Με Πέτρα Blue Heart

Όταν φοράς ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, αποφεύγεις τα πολύ μακριά κολιέ που μπορεί να χαθούν μέσα στο μπούστο σου και επιλέγεις κάτι πιο στρωτό, όπως ένα statement κολιέ ή ένα βραχιόλι. Αντίστοιχα, ένα μίνιμαλ τοπ χρειάζεται ένα κοσμηματάκι για να μην φαίνεται άδειο.

Κολιέ Ασημένιο Silver swords - bestwishes.gr

Κολιέ Ασημένιο Silver Swords

Αν θέλεις να αναδείξεις ένα σακάκι που φοριέται ως τοπ, μπορείς να προσθέσεις μια εντυπωσιακή αλυσίδα σώματος ή κοσμήματα με στρας. Ένα εντυπωσιακό κοστούμι μπορεί να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο με ένα λεπτό κολιέ που θα φορέσεις αντίστροφα ή με ένα κολιέ backdrop που συνήθως φορούν οι νύφες για να αναδείξουν τα κοστούμια τους.

μεταλλικό-κολιέ-με-πέρλες-4076-bestwishes.gr

Μεταλλικό Κολιέ Χρυσό με Πέρλες

Όταν φοράς κοστούμια/πουκάμισα με έναν γυμνό ώμο, φόρεσε στο αντίθετο χέρι ένα εντυπωσιακό βραχιόλι.

βραχιόλι-metal-flower-armband-4206-bestwishes.gr

Βραχιόλι Metal Flower Armband

Αυτοί είναι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνεις υπόψη πριν δώσεις την τελική πινελιά στην εμφάνισή σου.

  • Τόνισε τα δυνατά σου σημεία

Για να αναδείξεις το εντυπωσιακό μακιγιάζ σου, ένα ζευγάρι εκπληκτικά σκουλαρίκια είναι απαραίτητο. Αν έχεις καστανά μάτια και έχεις φορέσει ένα γήινο μακιγιάζ, τότε επίλεξε σκουλαρίκια με χρυσούς τόνους. Αν έχεις γαλανά μάτια, τότε επιλέξτε σκουλαρίκια με στρας για να αναδείξετε το χρώμα των ματιών σας. Αν έχεις ένα πλούσιο μπούστο, τότε μπορείς να το αναδείξεις με ένα κομψό κολιέ, ενώ τα ντελικάτα βραχιόλια θα προσθέσουν χάρη στους καρπούς σας. Αποφύγετε τα μεγάλα ρολόγια, καθώς μπορούν να δείχνουν υπερβολικά φορτωμένα και να κάνουν τα χέρια σας να φαίνονται ακόμα πιο μαζεμένα.

Νυφικά Σκουλαρίκια Κρεμαστά Impressive Stones

Σκουλαρίκια Κρεμαστά Impressive Gold Stones Μεταλλικά

 

Τι χρώμα κοσμήματα μου πάνε;
Τι είναι το layering
Close Καλάθι
Close Αγαπημένα
Close Recently Viewed
Close
Close
Κατηγορίες